MUŞTA’NIN YENİ PARÇASI ‘YARADAN’ LİSTELERİ SALLADI

Türkçe Rap sanatçısı Muşta’nın yeni parçası Yaradan, Diares Music etiketiyle çıktı. Yeni rap şarkısı ‘Yaradan’ dinleyiciler tarafından büyük beğeni toplarken listeleri de alt üst etti.

Başarılı rap sanatçısı Muşta müzik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Muşta eserleri arasına bir yenisini daha ekledi. Türkçe rap sanatçısı Muşta’nın yeni parçası Yaradan dinleyicilere sunuldu. Diares Music etiketiyle listelerde yerini alan ‘Yaradan’ bir çok kişi tarafından büyük beğeni topladı. Dinleyicilerin vazgeçilmezi haline gelen ‘Yaradan’ listeleri sallarken, Muşta da çalışmaları hakkında bilgi verdi.

MUŞTA: YENİ ÇALIŞMALAR OLACAK

Muşta müzik çalışmaları hakkında “Yeni rap parçam ‘Yaradan’ Diares Music ile sizlerle. Yapımı sırasında büyük zevk alarak gerçekleştirdiğim bu çalışmanın büyük beğeni toplaması benim en büyük motivasyon kaynağım. Hem çok içime sinen bir parça hem de dinleyiciler tarafından takdir gören bir parça. Bu motivasyon ile müzik çalışmalarımı sürdüreceğim. Diares Music ile yol yürümekten ve yeni çalışmalara imza atmaktan da ayrıca mutluluk duyuyorum. Yeni projelerimiz çalışmalarımız olacak. Şimdilik yeni çalışmaların hazırlıkları ile meşgulüm. Umarım her parçada katlanarak devam eder ve bizi dinleyenleri memnun ederek ilerleriz. Tüm dinleyicilere, takdirini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler.” dedi.

Muşta - Yaradan 'ı BURADAN dinleyebilirsiniz