Balık Burcu ile Hangi Burçlar Uyumlu?

Balık burcu tutkulu bir burç olarak uyumu en iyi yengeç ve akrepte yaşar. Fakat yükselen burçlara göre bu durum değişebilir. Balık burcu kendi gibi benzeyen yengeç ve akrep ile sağlam dostluklar kurabilir. Anne babası veya arkadaşı yengeç veya akrep olan bir balık burcu bu kişilerle çok iyi anlaşır.

 

Balık burcu tutkulu bir burç olarak uyumu en iyi yengeç ve akrepte yaşar. Fakat yükselen burçlara göre bu durum değişebilir. Balık burcu kendi gibi benzeyen yengeç ve akrep ile sağlam dostluklar kurabilir. Anne babası veya arkadaşı yengeç veya akrep olan bir balık burcu bu kişilerle çok iyi anlaşır. Hatta bazen bu dostluklar seneler süren bir arkadaşlıkla devam eder. Akrep ve yengecin en iyi dostu balık olarak bilinir. Bu burçlar birbirlerine iyi gelirler. Çünkü her iki burcunda duygusal anlamda ilişkilerde aradığı kriterler aynıdır. Hemen anlaşarak birbirlerine karşı sıcakkanlı tavırlar sergiledikleri bilinir. Balık burcu yengeç ve akrep ile uzun süren beraberlikler yaşayabilir.

Balık Burcunun En İyi Anlaştığı Burç?

Balık burcu en iyi anlaştığı burç olarak yengeci görmek daha uygun olur. Daha sonrası akrep gelir. Yengeç ve balık neredeyse birbirlerine çok benzerler. Her koşulda anlaşmaları hayata aynı noktadan bakmalarındandır. Kısa süre içerisinde kaynaşan balık ve yengeç duygusal kişilikleri ile ön plandadır. Her kararında mutlaka duyguları ile hareket eder. Ayrıca duygusal oluşu sebebi ile bazen daha fazla üzülebilir ve yıpranabilir. Bu durumda balık burcu yengecin kendisini anlaması ile teselli bulabilir. Bu yüzden her iki burç çok iyi anlaşır ve en iyi dostluklar yengeç ve balık arasında geçer.

Balık Burcu Aşkta Hangi Burç ile Anlaşır?

Balık burcu ihtiraslı bir aşk için akreple eşleşmelidir. Bu eşlemesi kesinlikle çok büyük bir aşkı ortaya koyar. Bir balık ve bir akrep aşkta her zaman kazanır. Beraberlikleri dillere destan olur. Her yerde adları geçer ve herkesin kıskandığı ideal çift kesinlikle balık ve akreptir. Çünkü bu ikili hem duygusal anlamda hem de tutku anlamında birbirlerine deli gibi bağlanırlar. Bağlılıklarını evlilik ile taçlandıracak olan balık ve akrep kesinlikle evlilikte sorun yaşamazlar. Birbirlerini çok iyi anlayan ideal eş adayı olurlar. Duygusal kişiliklerine ek olarak birbirlerini nasıl mutlu edeceklerini bilirler. Her ikisi de ilişkiden istediklerini dile getirir ve bir ömür boyu mutlu bir yaşam sürerler.