Kova Erkeği Hakkında Bunları Duydunuz mu?

Burçlar, günümüzde popüler olan ve birçok insanın ilgi alanına giren gökyüzünün simgesel ifadelerinden biridir. Televizyonda, sosyal medyada, gazete ve dergilerde sürekli olarak karşımıza çıkar. Toplamda 12 tane burç vardır. Bunlardan biri ise kova burcudur.

Burçlar, günümüzde popüler olan ve birçok insanın ilgi alanına giren gökyüzünün simgesel ifadelerinden biridir. Televizyonda, sosyal medyada, gazete ve dergilerde sürekli olarak karşımıza çıkar. Toplamda 12 tane burç vardır. Bunlardan biri ise kova burcudur. 20 Ocak - 18 Şubat arasında doğan kişiler kova burcuna sahiptir. Şimdi de bu burca sahip erkeklerin olumlu ve olumsuz yönlerini ele alalım:

 Kova Burcu Erkeğinin Olumlu ve Olumsuz Özellikleri Nelerdir?

Kova burcu erkeğinin en bilindik özelliklerinden biri nazik ve kibar olmasıdır. Yapmacıklıktan hoşlanmaz. Oldukça duyarlı bir burçtur. Başkalarının hayatına dokunmaktan ve onlara yardımcı olmaktan zevk alırlar. Fakat kova burcu erkeği eleştirileri pek kabul etmez daha çok kendi bildiklerini yaparlar ve başkalarına karşı kulak tıkarlar. Yani başına buyruk takılmaktan vazgeçmezler. Kibirli olma ve kin tutma huyları onların başlıca olumsuz özelliklerindendir.

Kova Burcu Erkeği Nasıldır?

Bu burcun erkekleri hayatlarına yenilikler katmayı severler. Mükemmeliyetçi yapıları vardır fakat daima risk almaktan ve riske atarak yaşamaktan kaçınmazlar. Karşı görüşteki insanlarla tartışmayı ve yeni bilgiler öğrenmeye açıktırlar. Diğer insanların düşünce ve görüşlerini can kulağıyla dinleyip önemseyerek yeni fikir ve görüş alanı oluştururlar. Kendilerini geliştirmek adına çabalarlar. Analiz etme ve mantık yürütme kabiliyetleri yüksektir. Dışardan soğuk ve güvensiz görünebilirler fakat vakit geçirdikçe ve tanıdıkça görüşler değişir. Sosyal kişiliklere sahiptirler. Kendilerini çevreye kolayca adapte ederler ve çevrelerindeki kişilere kendilerini sevdirirler. Adaletli davranmayı adil olmayı savunurlar.

Kova Burcu Erkeği Nelere Tahammül Edemez?

Kova erkeğinin en nefret ettiği şey yalan olabilir.  Sürekli yalan söyleyen ve ikiyüzlülük yapan kişilere asla tahammülü yoktur. Sorumluluklarının bilincindedirler ve verdikleri sözleri er ya da geç yerine getirirler karşıdaki kişilerden de bu hassasiyeti göstermelerini beklerler. Kendini bilmeyen cahil insanlarla vakitlerini boşa harcamazlar.

Kova Burcu Hangi Burçlar ile Uyum Sağlayabilir

Kova burcu erkeğinin en iyi anlaştığı burçlar İkizler, koç, terazi ve yaydır. Bu burçlar ile kafaları uyuşacak ve mutlu bir evliliğe imza atacaklardır. Anlaşma ihtimalinin düşük olduğu evlenmemesi gereken burçlar ise boğa ve akreptir.