Rüyada İğne Görmek Anlamı

Rüya, genelde bilinçaltında meydana gelen ya da günlük yaşanan olayların uyku haline yansımasıdır. Hemen her insan rüya görür fakat büyük çoğunluğu gördükleri rüyaların bir kısmını uyandıktan kısa bir süre sonra unutur.

Rüya, genelde bilinçaltında meydana gelen ya da günlük yaşanan olayların uyku haline yansımasıdır. Hemen her insan rüya görür fakat büyük çoğunluğu gördükleri rüyaların bir kısmını uyandıktan kısa bir süre sonra unutur. Bazı insanlar ise tamamını unutur. Bu yüzden rüya gördükleri halde görmediklerini iddia ederler. Rüyalar birkaç saniyelik olaylardır fakat o birkaç saniye içinde birçok rüya görebiliyoruz. Rüyada en çok görülen cisimlerden biri iğnedir. İğne nasıl ve ne biçimde göründüğü durumlara göre alimlerce olumlu ya da olumsuz şekilde yorumlanır. Rüyada iğne görmenin birkaç yorumuna bakalım:

Rüyada İğne Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada iğne görmek ne yazık ki olumlu şekilde yorumlanmaz. Kişinin kötü günler yaşayacağına yorulur. Kişinin hem özel hayatında hem de iş hayatında çeşitli sorunlarla karşılaşacağına yorulur. Bazı âlimlere göre ise kişinin müjdeli haberler alacağına yorulur. Fakat bu durum rüyada görülen  iğnenin türüne göre ve hangi vaziyette görüldüğüne göre farklılık göstermektedir.

Rüyada Çengelli İğne Görmek

Rüyada çengelli iğne görmek kişi için güzel durumlara delalet eder. Kişinin değer verdiği kişi ya da kişiler tarafından güzel haberler alıp sevineceğine delalet eder.

Rüyada İğne Battığını Görmek

Kişinin geçmişte yaşadığı ve onu derinden yaraladığı birtakım olayları unutamadığına işaret eder.  Rüyada ayağına iğne battığını görmek ise  kişinin hedeflerine adım adım ilerlerken karşısına çıkan zorluklara ve engellere işaret eder. Kişinin çevresinde bulunan kıskanç ve haset kişilerin varlığına da delâlet eder.

Rüyada İğne İplik Görmek

Kişinin uzun zamandan beri çıkmaza giren hayatında sorunlarına çözüm bulacağına ve hayatını toparlayacağına işaret eder. Kişinin düzensiz ve sağlıksız hayatı sonucunda yeni bir hayata başlayarak mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada İğne Toplamak

Bu rüya oldukça iyiye yorumlanır. Rüyada toplanan iğneler kişinin bereketini ve kazancını temsil eder. Kişiye yeni kazanç kapıları açılacağına, kazancının bereketleneceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına ve darda kalmayacağına işaret eder. Kısmet kapılarının açılmasına ve sevdikleri ile beraber huzur, mutluluk, sağlık içinde yaşayacağına delalet eder.