Dişil Enerji Nedir?

Dişil enerji, etrafımızdakilerle güçlü bağlar ve anlamlı bağlantılar geliştirmemize katkı sağlar. Şefkat, nezaket, empati ve sabır duygularını dengelenmesine yardımcı olur. Aslında dişil enerji, duyguları ve içgüdüleri yansıtır.

Dişil enerji, etrafımızdakilerle güçlü bağlar ve anlamlı bağlantılar geliştirmemize katkı sağlar. Şefkat, nezaket, empati ve sabır duygularını dengelenmesine yardımcı olur. Aslında dişil enerji, duyguları ve içgüdüleri yansıtır.

Görsel ve işitsel problemler beynin sağ tarafı tarafından ele alınır. Beynin sağ tarafı öncelikle içimizdeki yaratıcılığı teşvik eden dişil enerjiden etkilenir. Estetiği, yaratıcılığıı ve tutkuları etkiler ve onların ifade edilmesini sağlar. Dişil enerjiniz yükseldikçe ve tezahür ettikçe sevgi ve şefkat gibi duyguları daha çok hissedilir.

Dişil Enerjinin Özellikleri Nelerdir?

Hem erkeklerde hem de kadınlarda dişil enerji düşünceleri ve duyguları yönlendirir. Sezgi, dişil enerjisi yüksek olanlarda tipik olarak daha fazladır. Dişil enerjisi fazla olan kişilerin hissettiği ve içinde yetiştirdiği duyguların çoğu gerçektir. Bu insanlar hayatı tamamen kabullenirler ve mutluluğu en basit şeylerde bulurlar. Her durumda, tipik olarak merhamet ve şefkatle hareket ederler. Yüksek enerji nedeniyle insanlar kendilerini daha özgür hissederler. Dişil enerji kişinin özgürlüğünü de ifade eder. Bu insanlar daha hoşgörülü ve bağışlayıcıdır.

Dişil Enerji Düşüklüğü Nasıldır?

Yukarıda sıralanan niteliklere sahip değilseniz, sık sık öfkelendiğinize inanıyorsanız, sevgi ve şefkat kapasitenizi kaybetmişseniz, dişil enerjinizi yükseltmek için uygulamalar yapabilirsiniz. Başlangıç ​​olarak, eksik olabileceğini düşünüyorsanız bunu doğrulayabilirsiniz.

Sosyal hayatınızdan sıkıdıysanız, eğlenmekten haz alamıyorsanız, insanlarla görüşmek istemiyorsanız, ilişkiden bunalmışsanız, hiç kimseden etki alamıyorsanız bununla ilgili dişil enerjinizi yükseltecek uygulamaları gerçekleştirebilirsiniz.

Dişil Enerji Uygulamalarla Nasıl Artırılır?

Birkaç basit tekniği günlük rutininize dahil ederek dişil enerjinizi artırabilirsiniz. Kendinizi tanımanın ve sevmenin bunu başarmanın ilk adımı olduğunu kabul ederek başlayabilirsiniz. Tabii ki, dikkate alınması gereken basit birkaç ek faktör var. Bu faktörler şöyledir;

-Araba sürerken müzik dinlerseniz, duyduğunuz şarkılara göre ne tür filmlerin olabileceğini ve aklınıza hangi sahnelerin gelebileceğini hayal etmek gibi basit uygulamalarla yaratıcılığınızı keşfedebilirsiniz.

-Doğayla iç içe olduğunuzda, kendinizi iyi hissetmeniz sağlayacaktır. Uzun süreli olarak doğada yürüyüş yaptığınızda, dişil enerji yüksekliğinin yanı sıra bütün enerjileriniz ortaya çıkacaktır.

- "Bugün çok zorlandım ve akşam için bir plan yapacağım" gibi doğaçlama ifadelere alışın. Sonuç olarak özgürlük duygunuz artacak ve dişil enerjiniz yükselecektir.