Ali Koç'un Erdoğan'ı Uğurlarken Elleri Cebinde Yürümesi Tepki Topladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı uğurlarken elleri cebinde yürümesi sosyal medyada büyük tepki topladı. Koç'un bu hareketi, birçok kullanıcı tarafından saygısızlık olarak nitelendirildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında elleri cebinde yürümesiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Bu hareket, birçok kullanıcı tarafından saygısızlık olarak nitelendirildi ve sosyal medya platformu üzerinde Koç hakkında eleştiriler yapıldı.

Erdoğan'ı Uğurlayan Ali Koç'un Tavrı Gündem Oldu

Yunanistan’ın Leros Adasında tekne kazası geçiren Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı’yı tedavi gördükleri hastanede ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Türk Amerikan İş Konseyi (TAİK) Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ve çiftin yakınları karşıladı. Sabancı çiftine geçmiş olsun dileklerini ileten Erdoğan, doktorlardan durum hakkında bilgi aldıktan sonra hastaneden ayrıldı. Erdoğan'a hastaneden ayrılırken eşlik eden Ali Koç'un ellerinin cebinde olması sosyal medyada büyük tepki topladı.