MasterChef'te Çağatay Akgül'ün Sağlık Durumu ve Kararı

"MasterChef All Star" yarışmacısı Çağatay Akgül, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan çekilme kararını açıkladı. Bu kararın ardından şefler, eleme sisteminde değişikliğe gitti.

"MasterChef All Star" yarışmasında son dönemde sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Çağatay Akgül, son bölümde yarışmadan çekilme kararını açıkladı. Azerbaycan'da gerçekleşen yarışma sonrası rahatsızlığının arttığını belirten Çağatay, sırtındaki omur iliklerinden birinde kas zedelenmesi olduğunu, nefes almakta zorlandığını ve sağ böbreğinde taş oluştuğunu ifade etti. Bu sağlık sorunları nedeniyle hareket etmekte zorlandığını ve kendini daha fazla riske atmak istemediğini belirterek yarışmadan çekildiğini duyurdu.

Eleme Sistemi Değişikliği

Çağatay'ın yarışmadan çekilme kararının ardından şefler, eleme sisteminde değişikliğe gitti. Somer Şef, bu hafta gerçekleşecek olan eleme oyununun normaldeki gibi olmayacağını, en az başarılı olan yarışmacının direkt elenmeyeceğini açıkladı. Bu haftanın en az başarılı yarışmacısı, önümüzdeki haftanın sonunda en az başarılı olan diğer yarışmacıyla bir final düellosu yapacak ve bu iki yarışmacıdan biri elenecek.

Anahtar Kelimeler: