ZEHRA GÜNEŞ: A MİLLİ VOLEYBOL TAKIMININ PARLAYAN YILDIZI VE BAŞARILI KARİYERİ

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank'ın orta pozisyon oyuncusu Zehra Güneş, Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiriyor.

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank'ın orta pozisyon oyuncusu Zehra Güneş, Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiriyor. İstanbul doğumlu olan Güneş, genç yaşına rağmen sahalarda sergilediği başarılı oyunuyla dikkat çekiyor.

ZEHRA GÜNEŞ KİMDİR?

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank'ın başarılı orta pozisyon oyuncusu Zehra Güneş, Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda dikkat çeken isimlerden biri oldu. İstanbul doğumlu olan Zehra Güneş, 7 Temmuz 1999 tarihinde dünyaya geldi. Genç yaşına rağmen voleybol sahalarında gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Güneş, hem milli takım hem de kulüp başarısıyla ön plana çıkıyor.

ZEHRA GÜNEŞ'İN VOLEYBOL KARİYERİ

Zehra Güneş, voleybola 12 yaşında VakıfBank'ta başlamıştır. Kısa süre içerisinde yeteneğiyle dikkat çeken Güneş, iki sene üst üste hem yıldız hem de gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğunu yaşadı. 15 yaşında, 2. Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bir sezon kiralık olarak forma giyen genç voleybolcu, aynı sezon PAF takım genç takımında da Türkiye şampiyonluğu yaşadı. 2015-2016 sezonunda VakıfBank'ın 3. Lig'den 2. Lig'e şampiyon olarak çıkan takımında forma giydi.

Anahtar Kelimeler: