Kardeşlerim Dizisinde Şok: Onur Seyit Yaran Diziden Ayrıldı!

Onur Seyit Yaran, ATV ekranlarında yayınlanan "Kardeşlerim" dizisindeki Doruk karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Ancak son bölümde yaşanan trafik kazası sonrası karakterinin akıbeti merak konusu oldu.

 

Doruk Karakterinin Akıbeti Ne?

ATV'nin sevilen dizisi "Kardeşlerim"de Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran'ın diziden ayrılıp ayrılmadığı izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Dizi, 9 Eylül Cumartesi akşamı 4. sezonunun ilk bölümüyle ekranlara döndü. Ancak Doruk karakterinin trafik kazası geçirmesi, izleyicileri şaşkına çevirdi. Doruk, cep telefonuyla konuşurken meydana gelen kazada ağır yaralandı. Bu kaza sonrasında annesi ve Asiye gözyaşlarına boğuldu. Yaran'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı konusundaki belirsizlik, mezar taşı görselinin yayılmasıyla son buldu. Onur Seyit Yaran'ın son bölüm ücretini almadığı ve bu ücreti setteki arkadaşlarıyla paylaştığı da gelen bilgiler arasında.

kardeşlerim dizisi doruk

Onur Seyit Yaran'dan Duygusal Veda

Genç oyuncu, sosyal medya hesabından diziden ayrılışına dair duygusal bir paylaşımda bulundu. Yaran, paylaşımında "Sanırım hayatımda ilk kez Instagram postu açıklamasını dudaklarım titreyerek yazıyorum. Öncelikle 3 yıl boyunca içerisinde bulunduğum projede emeği geçen herkese sevgiler." ifadelerini kullandı. Set emekçilerine olan minnettarlığını dile getiren Yaran, "Sizler için elinden gelenin fazlasını yapacak bir Onur kardeşiniz yanınızda. Daima." sözleriyle veda etti.

kardeşlerim dizisi doruk