MasterChef'te Kural İhlali Şoku

MasterChef All Star'da Alican'ın yaptığı kural ihlali, mavi takımın dokunulmazlık oyununu kaybetmesine neden oldu.

Dokunulmazlık Oyununda Kural İhlali

MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanırken, Somer Şef'in Alican'a yönelik "Kuralları okudun, onların içinde yemek bittikten sonra tabağa dokunma, ürünü düzeltme var mı, biz mi kaçırmışız?" sorusuyla ortaya çıkan kural ihlali, mavi takımı zor durumda bıraktı. Alican'ın süre bittiğinde tabağa dokunarak yemeği düzeltmesi, mavi takımın yaptığı Samosa yemeğinin şefler tarafından tadılmış olsa da kabul edilmemesine yol açtı.

MasterChef'te Kural İhlali Şoku

Takım Arkadaşlarından Tepki

Alican'ın bu hatası sonrası takım arkadaşlarından biri, "Ya şefim ben uyardım onu" diyerek yaşadığı üzüntüyü ifade etti. Somer Şef, "Kesinlikle ve kesinlikle süre bittikten sonra yemeğe dokunmuyoruz" diyerek duruma netlik kazandırdı.

MasterChef'te Kural İhlali Şoku

Dokunulmazlık Kırmızı Takımın

Bu hata sonucunda dokunulmazlık oyununu kazanan kırmızı takım oldu. Mavi takımın yarışmacıları ise bireysel dokunulmazlık mücadelesine katıldı.

Bireysel Dokunulmazlıkta Esra Bir Adım Öne Çıktı

Mavi takımın yarışmacıları tatlı tarifleriyle bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Esra, bu yarışın galibi olarak eleme potasına girmekten kurtuldu. Esra'nın belirlediği haftanın ilk eleme adayı Barbaros olurken, yapılan oylama sonucunda ikinci aday Eda oldu.