Trabzonspor'un Yeni Golcüsü Paul Onuachu Sakatlandı

Trabzonspor'un yeni transferi Paul Onuachu, Beşiktaş karşısında attığı golle dikkat çekerken, maçın ikinci yarısında sakatlık yaşadı.

Trabzonspor'un Trendyol Süper Lig 5. haftasında Beşiktaş'ı ağırladığı maçta sahneye çıkan 2.01 metre boyundaki golcü Paul Onuachu, bordo mavili formayla ilk maçında Beşiktaş ağlarını havalandırdı. Nijeryalı golcü, bu golle Trabzonspor kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı.

Sosyal Medyada Gündem: Onuachu

Bardhi'nin ortasına yaptığı kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçiren Onuachu, sosyal medyada hızla popüler oldu. 29 yaşındaki golcünün uzun boyu ve Beşiktaş'ın stoperi Necip Uysal ile olan eşleşmesi sosyal medya kullanıcıları arasında büyük ilgi gördü. Nijeryalı golcü hakkında yüzlerce paylaşım yapıldı.

Trabzonspor'un yeni transferi Paul Onuachu, Beşiktaş karşısında attığı golle dikkat çekerken, maçın ikinci yarısında sakatlık yaşadı.

Sakatlık Haberi

Maçın ilk yarısında bir ikili mücadele sonucu ayak bileğinden sakatlanan Onuachu, tedavisinin ardından oyuna devam etmeye çalışsa da, ikinci yarının başında kendini yere bıraktı. Sağlık ekibinin müdahalesinin ardından oyundan çıkan yıldız golcünün yerine Enis Destan dahil oldu.

Paul Onuachu'nun Kariyeri

28 Mayıs 1994'te Nijerya'nın Owerri kentinde doğan Onuachu, futbol kariyerine Ebedei kulübünde başladı. Ardından Midtjyalland altyapısına transfer olan golcü, Genk ve Southampton takımlarında da forma giydikten sonra Trabzonspor'a kiralık olarak transfer oldu.

Milli Forma İle Onuachu

Nijerya Milli Takımı formasını giyen Onuachu, milli takımla 19 maça çıkarken 3 gol kaydetti. Kulüp kariyerinde ise Genk'te 134 maçta 85 gol, 10 asist ve Midtjyalland'da 179 maçta 74 gol, 23 asistlik performans sergiledi.