LAZİO KALECİSİNDEN TARİHİ GOL

Son dakika sürprizi: Lazio'nun kalecisi Ivan Provedel, 90+5'te attığı golle takımına beraberlik getirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Heyecan Başladı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları bugün oynanan 8 karşılaşma ile start aldı. Lazio ile Atletico Madrid arasında gerçekleşen mücadelede unutulmaz bir an yaşandı. Maçın son anlarında 1-0 geride olan Lazio, kalecisinin attığı golle 1-1 beraberliği yakaladı. Bu gol sonrası maçta başka gol olmadı ve Lazio, sahadan 1 puanla ayrıldı.

Barcelona ve Manchester City'den Farklı Skorlar

E, F, G ve H gruplarında oynanan maçlarda Barcelona, Antwerp'i 5-0 ile geçerken; Manchester City, 1-0 geriye düştüğü maçta Kızılyıldız'ı 3-1'lik skorla mağlup etti.

90+5'te Provedel'den Unutulmaz Gol

Maçın son dakikalarında Lazio'nun kalecisi Ivan Provedel, kalesinden çıkarak takımına beraberlik getiren golü attı. Kazanılan kornerde Cataldi'nin ortasına Atletico Madrid savunması müdahale etti. Ancak dönen topu alan Alberto'nun ceza sahasına yaptığı ortaya mükemmel bir şekilde yükselen Provedel, topu ağlara gönderdi.

Bir Kalecinin Daha Gol Atma Başarısı

Ivan Provedel, Sinan Bolat'tan sonra Şampiyonlar Ligi maçında gol atan ilk kaleci oldu. Sinan Bolat, Aralık 2009'da AZ Alkmaar'a karşı bu başarıya ulaşmıştı.

LAZİO KALECİSİNDEN TARİHİ GOL

Provedel: "Gol Attığımı Fark Etmedim"

Maçın hemen ardından konuşan Ivan Provedel, attığı golle ilgili duygularını paylaştı. "Gol attığımı anlamadım. Her gün Immobile ile çalışıyorum ve onun bu hareketleri yaptığını görüyorum. Luis Alberto'nun topu aldığını gördüm ve o genellikle uzak direğe doğru vurur. Ben de oraya koştum." ifadelerini kullandı.