"Yargı" Dizisine Taze Kan

Yargı dizisinin üçüncü sezonu, yeni oyuncu kadrosuyla 24 Eylül Pazar günü seyirci karşısına çıkıyor.

Yeni Sezonun Habercisi: İkinci Tanıtım

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi "Yargı", 24 Eylül Pazar günü üçüncü sezonuyla ekranlara dönüyor. Dizi, yayınlanan ikinci tanıtım ile izleyicileri büyük bir bulmacanın içine çekiyor. İlk tanıtımı ile 8 milyonun üzerinde izlenme oranı yakalayan ve binlerce beğeni mesajı alan Yargı, Ilgaz'ın baba olacağını öğrendiği, Ceylin'in doğum anlarının göründüğü tanıtımda Ilgaz ve Ceylin'in birbirine yabancı ve mesafeli anları ile izleyiciyi yeni sezonda büyük bir bulmacanın beklediğinin sinyallerini veriyor.

yargı dizisi

Yeni Sezonun Oyuncu Kadrosu

Sema Ergenekon'un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimlerden oluşan başarılı kadroya yeni sezonda Ferit Kaya, Seda Türkmen, Müge Bayramoğlu, Ulvi Kahyaoğlu, Çağla Demir, Alican Altun, Özlem Türay ve Ayşen Sezerel dahil oluyor. Yeni oyuncuların kadroya katılması, dizinin dinamiklerini ve izleyici ile olan bağını daha da güçlendireceği yönünde beklentileri arttırıyor.

yargı dizisi

İzleyiciyi Ekran Başına Kilitleyecek Gelişmeler

Yeni sezonda neler olacağı konusundaki merak, tanıtımlar ile bir nebze olsun giderilmiş gibi görünse de, izleyicilerin aklında hala cevaplanmayı bekleyen sorular var. Ilgaz ve Ceylin arasındaki ilişkinin nasıl bir seyir izleyeceği, yeni oyuncuların hikayedeki yerleri ve dizinin yeni sezonda nasıl bir kurgu ile seyirci karşısına çıkacağı, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

yargı dizisi