Kılıçdaroğlu'ndan Güldür Güldür’e Sürpriz Telefon!

Güldür Güldür Show'un son bölümünde sahnelenen CHP skeci sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu skeç hakkında ne düşündüğü ise merak konusu oldu.

CHP Skeci Gündemde

14 Ekim Cumartesi günü ekrana gelen Güldür Güldür Show'da CHP'ye dair sahnelenen skeç izleyicilerin dikkatini çekti. Skeçte, CHP'nin son dönemde yaşadığı tartışmalar ve seçim süreci ele alındı. "Parti lideriniz nerede?" sorusuna, liderin "Burdayım be! Burdayım, burdayım" şeklinde yanıt vermesi gülüşmelere neden oldu. Skeçte ayrıca, "Partinizin tabelası biraz sağa kaymış" repliğiyle CHP'nin diğer partilerle olan ittifaklarına da gönderme yapıldı.

Kılıçdaroğlu'ndan Güldür Güldür’e Sürpriz Telefon!

Ali Sunal'dan Paylaşım

Sosyal medyada büyük ilgi gören skeç sonrası Güldür Güldür Show'un resmi hesabından bir açıklama geldi. Bu açıklamayı Ali Sunal da paylaştı.

Açıklamada, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu aradı ve dün akşam yayınladığımız skeçle ilgili 'Eskiden çok yapılıyordu bu şekilde mizah, siyasiler memnuniyetle ve hoşgörü ile karşılıyordu çok değer veriyordu. Şimdi de sizin bu tip hicivlere yer vermeniz çok değerli. Bu mizaha siyasetin, siyasilerin ve en önemlisi halkın ihtiyacı var. Beğenerek izledim ve emeği geçen herkesi kutluyorum ve eğer kabul ederseniz uygun bir zamanda seyretmeye gelmek istiyorum' dedi. Teşekkür ediyoruz ve bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.