MasterChef'te Arsa Krizi!

Azize, "Kazansanız da asla yarışmayacağım" dedi ve şeflerin önünde "Kabul etmiyorum ağabey!" diyerek kararını netleştirdi.

Ödül Olarak Arsa!

MasterChef'te heyecan dorukta. Lüleburgaz'da gerçekleştirilen çekimlerde Mehmet Şef, "En başarılı arkadaşımız muhteşem bir arsa sahibi oluyor arkadaşlar" dedi. Ancak bu ödül, stüdyoda gerilimli anlara neden oldu.

Azize'den Tepki

Yarışma sırasında Azize, "Kimse bana reçete vermedi" diyerek tepki gösterdi. Esra ise "Azize, kimse kimseye reçete vermedi ki" yanıtını verdi. Azize'nin yardım talebine arkadaşlarından destek gelmeyince gözyaşlarına hakim olamadı ve "Ben hiçbir şey istemiyorum." dedi.

MasterChef'te Arsa Krizi!

llKırmızı Takımdan Destek

"Kazansanız da asla yarışmayacağım" diyen Azize'ye kırmızı takım destek verdi. Ancak stüdyoda gerçekleştirilen çekimlerde gergin anlar yaşandı.

MasterChef'te Arsa Krizi!

Şefler ve Yarışmacılar Arasında Gerginlik

Mehmet Şef, "İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyoruz" dedi. Azize ise, "Burada 9 kişi yarışıyoruz. Sekizinin yanına gidip yardım etmek istedim." şeklinde yaşadığı sıkıntıyı anlattı. Tanya, Azize'nin durumu kişiselleştirdiğini belirtirken, bir diğer takım arkadaşı "Koordinasyonu bozuyorsun bir noktada." diyerek tepki gösterdi. Azize, şeflerin önünde "Kabul etmiyorum ağabey, etmiyorum!" diyerek kararını netleştirdi.