MasterChef'te Şok Eleme!

MasterChef All Star'da yaşanan eleme gecesi izleyenleri şaşkına çevirdi.

Eleme Gecesinin Zorlu Mücadelesi

MasterChef All Star'da bir eleme gecesi daha geride bırakıldı. Geçen hafta yarışmaya veda eden isim Kerem Giritlioğlu olmuştu. Bu hafta ise Alican, Cemre, Metin, Kıvanç, Sergen, Eren ve Tanya eleme potasında yer aldı. Zorlu geçen mücadele sonrasında sürpriz bir veda yaşandı.

MasterChef'te Şok Eleme!

"BÖYLE POTA GÖRMEDİM"

Eleme gecesinin stresi, Somer Şef'in "Ben böyle pota görmedim. İki şampiyon, iki ikinci, bir de dördüncü var potada. Allah kolaylık versin" sözleriyle daha da arttı. İlk etapta Metin, Kıvanç, Sergen ve Eren, balık yağı ve trüfle başarılı bir performans sergileyerek bir hafta daha yarışmada kalmayı başardı.

ELENEN İSİM BELLİ OLDU

1. haftanın sonunda son dörde kalan Tanya, Cemre, Alican ve Azize, Somer Şef'in kadayıflı karides tabağını yapma göreviyle karşı karşıya kaldı. Tanya ve Cemre, bu zorlu görevi başarıyla tamamlayarak potadan çıktı. Alican ve Azize ise son ikiye kaldı. Tabağı en başarısız yapan isim MasterChef Azize oldu. Azize, mavi takımda Alican'ın kaptanlığında yarıştı ve reçete almaması nedeniyle tüm hafta gündemde kaldı. Eleme sonrası duygusal anlar yaşayan Azize, gözyaşlarına hakim olamadı.