Selin Ciğerci de MASAK’ın hedefinde

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, kara para aklama iddiaları karşısında duygusal anlar yaşadı.

Polat Ailesi Sonrası Diğer Fenomenlere Gözaltı

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin vergi kaçırma ve kara para aklama iddialarıyla gündeme gelmesinin ardından, MASAK diğer sosyal medya fenomenlerini de incelemeye aldı. Dilan ve Engin Polat hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirilirken, mal varlıklarına da el konuldu.

Selin Ciğerci'den Canlı Yayında İtiraf

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla katılan Selin Ciğerci, kara para aklama iddialarına tepki gösterdi. Ciğerci, "Baksınlar. Hemen sonuçlansın. Kim suçluysa girsin hapse çeksin cezasını. Çok uzadı." şeklinde konuştu.

Selin Ciğerci de MASAK’ın hedefinde

"40 Milyon TL'den Fazla Vergi Ödedim"

Selin Ciğerci, son 5 yılda 40 milyon TL'den fazla vergi ödediğini belirterek, "Kara para aklama olayım varsa beni Taksim Meydanı'na koyun, ben orada kendimi asarım" dedi. Ciğerci, canlı yayında yaşadığı duygusal anlarda, "Yaşamadığım lincin hiçbir türü kalmadı. Ben hep sessiz kaldım ama bir tek buna cevap veririm." ifadelerini kullandı.

Selin Ciğerci'den Dilan Polat'a Destek

Selin Ciğerci, Dilan Polat hakkındaki iddialarla ilgili olarak, "Eğer böyle bir şey yaptıysa zaten ortaya çıkar dedim. Ben konuştuğumda olaylar buralara kadar gelmemiş kara para aklama olayı yoktu. Zaten varsa hem benim hem onun ortaya çıksın." şeklinde konuştu.