MASTERCHEF'TE BÜYÜK SÜRPRİZ! ŞAMPİYON ELENEN İSİM OLDU

MasterChef All Star'da bu hafta yaşananlar izleyenleri şaşkına çevirdi.

Eleme Gecesinde Tansiyon Yüksekti

MasterChef All Star, Cumhuriyet Bayramı coşkusuyla ekrana geldi. Her hafta pazar günleri izleyicilerin karşısına çıkan yarışmada bu hafta yaşananlar çok konuşuldu. Eleme potasında Barbaros, Barış, Cemre, Metin, Esra, Tahsin ve Tanya bulunuyordu. Ancak gece ilerledikçe Metin, Esra, Tahsin ve Tanya'nın jelleri karıştı.

Jel Karışıklığı ve Değerlendirme Krizi

Yarışmanın seyri, şef Sergen'in uyarısıyla değişti. Şefler, yarışmacıların tabaklarını kontrol etti, ancak kameralarla da son durumu tespit edemedi. Bu nedenle yarışmacılar ellerindeki jellerle yarışmayı sürdürdü. Ancak, diğer yarışmacıların haklarına saygı gösterilmesi adına Metin ve Tanya'nın tabakları değerlendirilmeye alınmadı.

MASTERCHEF'TE BÜYÜK SÜRPRİZ! ŞAMPİYON ELENEN İSİM OLDU

2022 Şampiyonu Metin Yarışmadan Elendi

MasterChef All Star'da ikinci etapta yarışmacılar, Mehmet Şef'in 'Denizden Kelebek Etkisi' tabağını yapmaya çalıştı. Eleme sonucunda, 2022 sezonunun şampiyonu olan Metin yarışmaya veda etti. Metin, Mehmet Şef'in tabağını eksik yaparak Tanya ile son ikiye kaldı. Ancak son şampiyon Metin, bu hafta yarışmadan elendi.

MASTERCHEF'TE BÜYÜK SÜRPRİZ! ŞAMPİYON ELENEN İSİM OLDU

Metin'in MasterChef Serüveni

Metin Yavuz, kendi döneminde Kıvanç ile finalist olmuştu ve büyük bir başarıya imza atmıştı. Ancak bu seferki yarışmada şansı yanında değildi ve MasterChef All Star'a veda etti.