ZEHRA GÜNEŞ REKLAM DÜNYASINA ADIM ATTI

Voleybol sahalarının yıldızı Zehra Güneş, makyaj markasıyla yaptığı reklam anlaşmasıyla gündeme geldi.

Spordan Reklama Başarılı Geçiş

Türkiye’nin yetiştirdiği en başarılı sporculardan biri olan ve Filenin Sultanları'nın da parlayan yıldızı Zehra Güneş, sahadaki başarısının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Dünyanın en zengin kadın voleybolcuları arasında gösterilen Güneş, yaklaşık 4 milyon dolarlık servetiyle de gündeme gelen isimlerden.

Yeni Reklam Yüzü Zehra Güneş

Son dönemde bir makyaj markasının reklam yüzü olarak karşımıza çıkan Zehra Güneş, makyajlı pozlarıyla hayranlarının beğenisini kazandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımla kendi doğallığına ve renklerine vurgu yapan başarılı voleybolcu, “Beni ben yapan tüm renklerime; duygularıma, hayallerime ve tutkularıma sahip çıkmaktan ve cesurca göstermekten hiçbir zaman vazgeçmedim! Hem sahada hem de günlük hayatımda, bakışlarımı cesurca ve özgürce öne çıkarmayı seviyorum” ifadelerini kullandı.

ZEHRA GÜNEŞ REKLAM DÜNYASINA ADIM ATTI

Hayranlarından Tam Not

Güneş'in makyajlı halleri sosyal medyada büyük ilgi gördü ve hayranları tarafından yapılan yorumlar olumlu yönde oldu. Paylaşımlara “Zaten bebek gibisin”, “Her halin çok güzel”, “Makyajsız da güzelsin”, “Güzelliğine cila olmuş” gibi övgüler içeren yorumlar yapıldı.

Zehra Güneş'in başarılı spor kariyerinin yanı sıra reklam yüzü olarak da ses getireceğini gösteren bu yeni adım, hayranları tarafından heyecanla karşılandı.