FEYZA ALTUN'DAN ÇARPICI İDDİALAR

Avukat Feyza Altun, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine yönelik iddialarla gündeme geldi.

Sosyal Medya Gündeminin Yeni Konusu

Avukat Feyza Altun, Twitter'daki (X) hesabı üzerinden yaptığı yorumlarla son dönemde adından sıkça söz ettiren Dilan Polat ve onu taklit ettiği ileri sürülen fenomen Özlem Altınok Öz ile eşi Tayyar Öz hakkında dikkat çekici iddialarda bulundu. Özellikle Instagram'da 2,5 milyon takipçiye sahip olan Özlem Öz'ün eşi Tayyar Öz ile birlikte gündeme geldiği belirtiliyor.

İddiaların Odağında Ne Var?

Feyza Altun, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla, "Bu ikisine de bakmamız gerek arkadaşlar," diyerek Özlem Altınok Öz ve doktor eşi Tayyar Öz'ü gündeme taşıdı. Altun, çiftin sağlık beyanlarıyla ilgili iddialarını da paylaştı: "Bu Tayyargiller sürekli sağlık beyanında bulunuyor. Adam ortopedistmiş ama gece gündüz krem ve içinde bal olan bir ürünü 1 yaş altında çocuklara öneriyor. Daha önce sağlık beyanından 340 bin TL ceza yemişler," şeklinde konuştu.

FEYZA ALTUN'DAN ÇARPICI İDDİALAR

Ayrıca, Altun'un suçlamaları arasında çiftin finansal durumlarına ilişkin iddialar da yer aldı. "Dandik kremler ve bebekler için macun satarak havuzlu villalarda yaşıyor, Range'lere biniyorlar..." ifadelerini kullandı.

Bu iddiaların ardından sosyal medya platformları üzerinde konuyla ilgili tartışmalar başladı ve konu kısa sürede geniş yankı buldu.

Feyza Altun'un gündeme getirdiği bu iddiaların detayları ve çiftin bu iddialara verecekleri yanıtlar kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Konuyla ilgili gelişmelerin ve açıklamaların takipçiler tarafından dikkatle izlendiği gözlemleniyor.