MASTERCHEF'TE TANSİYON YÜKSELDİ

MasterChef Türkiye'de Tahsin, takım seçimlerinde yaşananlar sonrası Hasan'a tepki gösterdi.

Kaptanlık Oyunu Sonrası Gergin Anlar

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde kaptanlık oyunu sonrasında yaşananlar, yarışmanın seyrini değiştirdi. Kırmızı takım yarışmacısı Tahsin, mavi takım kaptanı Hasan'ın kendisini neden takımına almadığını sorguladı. Hasan'ın "Aynı takımda olmak istemedim!" cevabı üzerine Tahsin, "Beni soğuk değil, sizin verdiğiniz umut öldürdü!" diyerek duygularını ifade etti.

Tahsin'den Hasan'a Gönderme

Tahsin, oyun öncesindeki konuşmalarında Hasan'a karşı hislerini saklamadı ve "Ben bu hafta 3'te 3 yaparım. Bu kapıdan çıkarken de 'Kaybettiğine dön de bir bak!' derim Hasan." sözleriyle iddiasını ortaya koydu. Bu sözler, yarışmanın gerilimini artıran ve rekabeti kızıştıran bir unsur oldu.

MASTERCHEF'TE TANSİYON YÜKSELDİ

Esra'nın Şeflere İtirazı

Esra ise şeflere yaptığı açıklamada, takım seçimlerinde yaşananları eleştirdi. "Challange başlamadan önce siz ödülün ne olduğunu söylediniz. Takımı kurarken ona göre kursalardı. Madem Hasan beni gözden çıkarabilecekti niye takıma aldı?" diyerek Hasan'ın kararını sorguladı.

Tahsin'den Oyun Öncesi Rest

Tahsin, oyun başlamadan önceki son sözlerinde ise "Her türlü ayak kaydırılır bu saatten sonra..." diyerek, oyunun ne kadar çetin geçeceğinin sinyallerini verdi.