ESRA EROL'DA 'YASAK AŞK' İTİRAFI: ALDATILAN EŞLER YÜZLEŞTİ

Esra Erol'un programında yaşanan 'yasak aşk' iddiası izleyenleri ekran başına kilitledi. Salih Yurdusever, eşi Ceylan Yurdusever'in kaybolduğunu belirterek Esra Erol'dan yardım istedi. Araştırmalar sonucu bulunan Ceylan Hanım, eşi ile stüdyoda yüzleşti. Mustafa Çakmakcı'nın da programa katılmasıyla gerilim arttı. Salih Bey, eşine "Bu evlilik bitti!" derken, Ceylan Hanım "Senden asla boşanmıyorum" ifadelerini kullandı. Mustafa Bey'in eşi Gülbahar Hanım da mağduriyetini dile getirdi.

Büyük Hesaplaşma: "Evli Olduğunu Bilmiyordum"

Ceylan Hanım, Mustafa Çakmakcı'nın eşinden "Evli olduğunu bilmiyordum" diyerek özür diledi. Esra Erol'un sorusu üzerine ne diyeceğini şaşırdı. Gülbahar Hanım ise, eşiyle 10 yıldır evli olduğunu ve 3 çocuklarının bulunduğunu belirtti. Kendisini daha önce aldatılmadığını söyleyen Gülbahar Hanım, gerçeği öğrenince şoke olduğunu ifade etti.

"Tüm Türkiye'nin Huzurunda Özür Diliyorum!"

Mustafa Bey, yaşananlar üzerine tüm Türkiye karşısında özür diledi ve eşi Gülbahar Hanım ile hayat sürmek istediğini söyledi. Gülbahar Hanım, "Çocuklarımız iyi bir gelecek sunarsa yaralarımı ancak öyle sarabilir" dedi.

ESRA EROL'DA 'YASAK AŞK' İTİRAFI: ALDATILAN EŞLER YÜZLEŞTİ

Aldatıldığını Esra Erol'da Programından Öğrendi!

Gülbahar Hanım, eşinin ev tadilatı için para topladığını ve "Malzeme almaya gidiyorum" diyerek evden ayrıldığını anlattı. Mustafa Bey'in ise parayı diş tedavisi için harcadığını belirtmesi üzerine, Gülbahar Hanım'ın hayal kırıklığı ekran başındakilerin yüreklerini sızlattı.

Esra Erol Son Noktayı Koydu!

Esra Erol, Gülbahar Hanım'ın yaşadığı sıkıntıya dikkat çekti ve "Gülbahar da mı bir 'Mustafa' bulup kaçsın?" diyerek duruma tepki gösterdi. Mustafa Bey ise geçmişteki hatalarını kabul etti ve özür diledi.

ESRA EROL'DA 'YASAK AŞK' İTİRAFI: ALDATILAN EŞLER YÜZLEŞTİ

Sevgilisinin Eşinden Özür Dileyince Ortalık Karıştı!

Ceylan Hanım, Mustafa Bey'in eşi Gülbahar Hanım'dan özür diledi. Salih Bey ise eşine çocuklarından özür dilemesini söyledi. Gülbahar Hanım'a hitaben Salih Bey, "Burada on dakika konuşsan da bu anlamaz. O yüzden bak yoluna abla. Çoluğuna çocuğuna sahip çık" dedi.

Ne Olmuştu?

Salih Yurdusever, Esra Erol'a eşi Ceylan Yurdusever'in kayıp olduğunu bildirmişti. Ceylan Hanım, Mustafa Çakmakcı ile Mardin'e kaçtığını ve "Mustafa beni kaçırdı!" dedi. Mustafa Bey ise, "Ben değil, Ceylan beni kaçırdı" ifadelerini kullandı.