DİLAN POLAT'IN AVUKATINDAN "İNTİHAR" İDDİASI SONRASI AÇIKLAMA

Kara Para Aklama ve Vergi Kaçırma Suçlarından Tutuklu Dilan Polat Hakkında Ortaya Atılan 'İntihar' İddiası Sonrası, Avukatı Osman Eryiğit'ten Yeni Bir Açıklama Geldi.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat çiftine yönelik soruşturma sürerken, dün akşam saatlerinde Dilan Polat hakkında 'intihar' telefonu iddiaları gündeme geldi. İddialar üzerine Dilan Polat'ın avukatları cezaevine koştu. Bu iddialar, Polat'ın arkadaşı Canan Toprak tarafından sosyal medya üzerinden yalanlandı.

AVUKAT OSMAN ERYİĞİT'TEN AÇIKLAMA

Dilan Polat'ın avukatı Osman Eryiğit, müvekkiliyle yaptığı görüşmenin detaylarını paylaştı. Eryiğit, "Müvekkilim Dilan Polat'ın yanından biraz önce çıktım. Çıkarken bana seslendi ve 'Osman yemin ederim bir suç işlemedim, neden buradayım diye soruyorum sürekli kendime, kendimi anlatamıyor olmak beni çok yoruyor. Allah'a sesleniyorum bilmeden bir hata mı yaptım, birisini mi üzdüm yarabbim diyorum, ben kimseyi bilerek üzmem' dedi" ifadelerini kullandı.

Eryiğit, Polat'a yargının kusursuz çalıştığını ve maddi gerçeğin ortaya çıkacağını ilettiğini belirtti. Ayrıca, Dilan Polat'ın kendisine takipçilerinden gelen mektupları okuyarak vaktini geçirdiğini söylediğini aktardı.

DİLAN POLAT'IN AVUKATINDAN

SOSYAL MEDYADA YANKILANAN OLAY

Bu açıklama, Engin Polat'ın kız kardeşi tarafından sosyal medyada paylaşılarak kamuoyuna duyuruldu. Dilan Polat'ın durumu ve avukatının açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı buldu.