KIZILCIK ŞERBETİ'NE BOMBA TRANSFER

Show TV'nin Reyting Rekortmeni Dizisi Kızılcık Şerbeti, Ünlü Oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ı Kadrosuna Katarak Gündeme Bomba Gibi Düştü.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH KADROYA KATILDI

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi "Kızılcık Şerbeti"ne yeni bir transfer gerçekleşti. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan ve "Aşk-ı Memnu"nun yeni Bihter'i olarak anılan Farah Zeynep Abdullah, dizinin kadrosuna katıldı. Abdullah'ın dizi için verdiği başörtülü poz, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

DİLRUBA KARAKTERİNİ CANLANDIRACAK

Farah Zeynep Abdullah, Gold Film imzalı ve Ketche (Hakan Kırvavaç) yönetmenliğindeki "Kızılcık Şerbeti" dizisinde Nursema'nın Amerika'dan gelen arkadaşı Dilruba karakterini canlandıracak. Ünlü oyuncunun bu dizide yer alacağı haberi, cuma akşamlarının en çok izlenen yapımına yeni bir heyecan katıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ'NE BOMBA TRANSFER

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ

Abdullah, sosyal medya üzerinden yaptığı 'Sürpriz' notlu paylaşımla dizide yer alacağını duyurdu. Paylaşım, sosyal medya kullanıcıları arasında geniş yankı buldu. Kullanıcılar, Abdullah'ın fotoğrafına "Yanlış mı görüyorum?", "Bu tam bomba oldu", "Sen reytingleri şimdi gör", "Kızılcık Şerbo tam gaz" gibi yorumlarla tepki gösterdiler.