ACUN ILICALI'DAN SÜPER LİG HAMLESİ

Hull City sahibi Acun Ilıcalı, Hatayspor'un genç yıldızı Dele-Bashiru'yu 2 milyon euroya transfer ediyor. Devre arası transfer döneminde bu transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

Acun Ilıcalı'nın Hull City'yi satın almasının ardından, Türkiye Süper Lig'inden oyuncu transferlerine yönelik adımları devam ediyor. Ilıcalı'nın yeni hedefi, Hatayspor'un 22 yaşındaki başarılı oyuncusu Tom Dele-Bashiru. Nijeryalı genç yıldızın transferi için Hatay yetkilileriyle devre arasında bir görüşme yapılması planlanıyor.

HATAYSPOR'DAN AVRUPA'YA İKİNCİ TRANSFER

Hatayspor, bu sezon içerisinde Bertuğ Yıldırım'ın ardından Avrupa'ya bir satış daha yapabilir. Volkan Demirel'in yönetimindeki takım, Dele-Bashiru'nun transferi için Hull City ile görüşmelere başladı. Bu transfer, Hatayspor için önemli bir gelir kaynağı olabilir.

ACUN ILICALI'DAN SÜPER LİG HAMLESİ

DELE-BASHİRU'DAN SÜPER PERFORMANS

Dele-Bashiru, bu sezon 13 maçta 4 gol ve 4 asist ile dikkat çekici bir performans sergiledi. Genç oyuncu, bu performansıyla Süper Lig'de adından sıkça söz ettiriyor.

TRANSFERİN DETAYLARI

Acun Ilıcalı, Dele-Bashiru'yu Hull City'ye kazandırmak için 2 milyon euro ödemeye hazır. Sheffield Wednesday'den bu sezon başında bedelsiz olarak Hatayspor'a katılan Dele-Bashiru'nun, devre arasında Hull City'ye transferi bekleniyor. Bu transferin, Hull City'nin gelecek sezon stratejileri açısından önemli bir adım olacağı düşünülüyor.