POLATLAR DAVASINDA FENOMENLERE YURT DIŞI YASAĞI

Dilan-Engin Polat davasında yeni gelişme: Özlem-Tayyar Öz çifti dahil birçok fenomene yurt dışı yasağı getirildi. İşte yasağa dahil edilen isimler.

Dilan ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından, Polat çiftini taklit ettikleri iddia edilen fenomenler Özlem ve Tayyar Öz çifti hakkında da Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Gazeteci Murat Ağırel, Dilan Polat'ın sosyal medyada paylaştığı "şampiyonlar ligi" notuyla birlikte fotoğrafta yer alan isimlerin de soruşturma kapsamına dahil edildiğini belirtti.

YURT DIŞI YASAĞI GETİRİLEN FENOMENLER

Bu soruşturma kapsamında bazı fenomen isimlere yurt dışı yasağı konduğu açıklandı. Gazeteci Murat Ağırel tarafından paylaşılan isimler arasında Eylül Öztürk, Feyzanur Başar, İlayda Topal, İlke Alagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Nurgül Yiğit, Tolunay Topal, Tuğba Demirhan ve Yavuz Selim Korkut bulunuyor.

EYLÜL ÖZTÜRK'ÜN AÇIKLAMASI

Yurt dışı yasağına dahil edilen Eylül Öztürk, kendisinin ve eşi Kenan Özkan'ın ABD'ye 5 milyon dolarla gidip 11 adet ev satın aldıkları iddialarının ardından bir açıklama yaptı. Öztürk, sosyal medya hesabından "Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incenlemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım." ifadelerini kullandı.