CANDAN KARDEŞLERLE AYNI KOĞUŞTA

Futbolcu ve iş insanlarını dolandırdığı iddia edilen eski banka müdürü Seçil Erzan, güvenlik gerekçesiyle Silivri Cezaevi'ne nakledildi. Erzan, Candan kardeşlerin koğuşunda kalmaya başladı.

Eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın, hayali fon yaratarak futbolcu ve iş insanlarını dolandırdığı iddiaları gündemdeki yerini koruyor. Bu kapsamda son gelişmeler arasında, Erzan'ın güvenlik nedeniyle Silivri Cezaevi'ne nakledildiği yer alıyor.

KOĞUŞTA KİMLER VAR?

Nakil sonrası Seçil Erzan, Silivri Cezaevi'nde Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle aynı koğuşta yerleştirildi. Candan kardeşlerin koğuşunun iki kişilik olduğu ve yakın zamanda buzdolabı ve televizyon gibi eşyaların da koğuşa getirildiği bilgisi paylaşıldı.

CANDAN KARDEŞLERLE AYNI KOĞUŞTA

LUBE AYAR'IN SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI

Bu duruma ilişkin ayrıntılar, Lube Ayar'ın sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımla ortaya çıktı. Ayar, "Güvenilir kaynaklar, Bakırköy Kadın Cezaevi’nden güvenlik gerekçesiyle Silivri’ye nakledilen Seçil Erzan'ın Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle birlikte üç kişilik bir koğuşa yerleştirildiğini bildirdi" şeklinde bir açıklama yaptı.