YALI ÇAPKINI'NDA SEYRAN'IN İSYANI!

Star TV'nin popüler dizisi Yalı Çapkını, son bölümdeki çarpıcı sahneyle gündemi sarstı. Dizide, Seyran karakterinin güçlü duruşu sosyal medyanın da dikkatini çekti.

Star TV'nin cuma akşamlarının vazgeçilmezi Yalı Çapkını, izleyici kitlesini artırmaya devam ediyor. Son bölümüyle reytinglerde başarıyı yakalayan dizide, senarist Mehmet Barış Günger'in geri dönüşü ve Seyran karakterinin isyan sahnesi büyük yankı uyandırdı. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in performansları, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Sosyal Medyada Seyran Fırtınası

Dizide Gaziantepli iki ailenin hikayesi anlatılırken, son bölümde Seyran karakterinin babası Kazım Ağa ile olan diyalogları özellikle dikkat çekti. Seyran'ın, babasına meydan okuyan tavrı ve "Hadi kemerini çıkarıp vursana. Herkesin içinde yapamıyorsun değil mi Kazım Ağa?" sözleri, sosyal medyada geniş yankı buldu. Afra Saraçoğlu'nun canlandırdığı Seyran, "Bir daha bana o elini kaldırırsan susmayacağım. Utanmayacağım haykırmaktan. Hadi geç şimdi karşıma" repliğiyle adeta izleyicilerin kalbini fethetti. Sahne sonrası Saraçoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı "Susturulmuş tüm kadınlar adına" paylaşımı, dizinin etkisini daha da artırdı.

YALI ÇAPKINI'NDA SEYRAN'IN İSYANI!

İzleyici Yorumları ve Tepkileri

Yalı Çapkını'nın bu bölümü, izleyiciler tarafından "Senarist farkı bu gece hissedildi", "Susmak zorunda olan tüm kadınlar adına konuştu Seyran", "Sen bizim gücümüzsün Seyran Korhan" gibi yorumlarla sosyal medyada geniş bir etki yarattı. Seyran karakterinin bu isyanı, sosyal medyada kadınların sesi olarak yankılandı.