TRAFİKTE DİLAN POLAT KUYRUĞU

Dilan ve Engin Polat'ın lüks araçları, "kara para aklama" ve "vergi kaçırma" suçlarından yargılanan çiftin mal varlıklarına el konulması sürecinde TMSF'ye çekildi. Vatandaşlar, konvoy halinde yola çıkan araçları trafikte gördü.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan ve Engin Polat hakkında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlattı. Bu soruşturma kapsamında, çiftin mal varlıklarına el konuldu. Sosyal medyada sıkça görülen lüks araçları da bu süreçte dikkat çekti.

TRAFİKTEKİ LÜKS ARAÇ KONVOYU

Bu araçlar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü bahçesinde sergilendikten sonra Ataşehir'deki Yediemin Otoparkı'na taşındı. Şirketine kayyım atanan Polat çiftinin araçları, otoparka günlük ücret ödemesi yapılması nedeniyle kayyımların talebi üzerine TMSF'ye çekildi. Araçlar, TMSF'ye götürülmek üzere konvoy halinde yola çıkarken, akşam trafiğine takıldı ve bu durum vatandaşlar tarafından görüntülendi.

TRAFİKTE DİLAN POLAT KUYRUĞU

VATANDAŞLARIN ŞAŞKINLIKLA İZLEDİĞİ KONVOY

Konvoyun trafikte seyrettiği sırada vatandaşların şaşkınlık içinde araçları izlediği ve görüntülediği belirtildi. Dilan ve Engin Polat'ın tutuklu yargılanmaları ve mal varlıklarına el konulması sürecinin, bu lüks araçların TMSF'ye çekilmesiyle yeni bir boyut kazandığı görüldü.