"GÜZELLİK SALONU İMPARATORİÇE" NESLİM GÜNGEN'E SORUŞTURMA

Sosyal medya fenomeni ve güzellik salonu sahibi Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı. Güngen'in ve eşi İnanç Güngen'in mal varlıklarına da el konuldu.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Instagram'da 6 milyondan fazla takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni ve çok sayıda güzellik salonu sahibi Neslim Güngen hakkında soruşturma başlattı. Güngen, Dilan Polat ve diğer sosyal medya fenomenlerine yönelik yürütülen soruşturmaların ardından gündeme geldi.

MAL VARLIKLARINA EL KONULDU

Soruşturma kapsamında Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen’in tüm mal varlıklarına tedbir amaçlı el konulduğu belirtildi. Bu gelişme, sosyal medya fenomenleri üzerindeki incelemelerin devam ettiğini gösteriyor.

"GÜZELLİK SALONU İMPARATORİÇE" NESLİM GÜNGEN'E SORUŞTURMA

GÜNGEN'İN AÇIKLAMALARI VE SAVUNMASI

Neslim Güngen, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Beni lütfen araştırın. 2014'ten beri lüks bir araca biniyorum, çünkü bunu emeğimle yaptım. Alnım ak. Bir yanlışım varsa devletime hesabını veririm" diyerek kendini savundu. Ayrıca, Dilan Polat ile ilgili olarak, "Dilan Polat'ı sektöre ben soktum. Kendi ayağıma sıktım. Destek istediğinde yardımcı oldum, cihazlarımı ona geliş fiyatıyla sattım" şeklinde konuşmuştu.