BÖBREK HASTASI EŞİNİ TERK EDİP SEVGİLİSİNE KAÇMIŞ

Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı programda Sevim Hanım'ın, böbrek hastası eşini diyalizde bırakıp sevdiği adamla kaçtığı olay ele alındı. Sevim Hanım, boşanmak istediğini belirtti ve ünlü sunucudan yardım talebinde bulundu. Kendisi ve Emrah Bey ile yaşadığı ilişki hakkında itiraflarda bulundu.

ESRA EROL'UN SORULARI VE SEVİM HANIM'IN İTİRAFLARI

Programın sunucusu Esra Erol, konuğu Sevim Hanım'a başvuru nedenini sordu. 25 yaşındaki Sevim Hanım, eşi Ali Gündüz'den boşanmak istediğini ve Emrah Yaşlı'yı sevdiğini açıkladı. Sevim Hanım, Emrah Yaşlı ile sosyal medya üzerinden tanıştığını ve eşi Ali Bey'in boşanmaya yanaşmadığını ifade etti. Sevim Hanım, kocasına kaçışını anlaşılmaması için iyi davrandığını da itiraf etti.

BÖBREK HASTASI EŞİNİ TERK EDİP SEVGİLİSİNE KAÇMIŞ

ALİ BEY'İN TEPKİSİ VE SEVİM HANIM'IN AÇIKLAMALARI

Ali Bey, canlı yayına bağlanarak eşinin 27 Kasım 2023 tarihinde evden kaçtığını söyledi. Sevim Hanım'ın sürekli internette olduğunu ve onun gizemli davranışlarından şüphelendiğini belirtti. Sevim Hanım ise, evliliklerinde yaşadığı sorunları ve kaynanasıyla olan çatışmalarını anlattı.

BÖBREK HASTASI EŞİNİ TERK EDİP SEVGİLİSİNE KAÇMIŞ

ESRA EROL'DAN TEPKİ: "VİCDANSIZCA BİR DAVRANIŞ"

Esra Erol, Ali Bey'in hastalığı ve yaşadığı zor süreç göz önünde bulundurularak, Sevim Hanım'ın eylemlerini eleştirdi ve durumu "vicdansızca" olarak nitelendirdi.