EMRE BELÖZOĞLU NASIL DOLANDIRILDIĞINI ANLATTI

Seçil Erzan'ın, Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen fon dolandırıcılığı davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Erzan'ın ilk duruşmada kendisini asıl mağdur olarak gösterdiği ortaya çıktı. İddialara göre, Erzan kısa vadede yüksek kar vaat ederek 40'tan fazla kişiyi milyonlarca lira dolandırdı.

Emre Belözoğlu'ndan Açıklama

Mağdurlar arasında yer alan Emre Belözoğlu, sessizliğini bozarak konuyla ilgili açıklamada bulundu. Sözcü gazetesinin haberine göre Belözoğlu, süreçte Erzan ile sadece bir kez yüz yüze görüştüğünü ve dolandırıldığını anladığında hukuki yollara başvurduğunu belirtti. Belözoğlu, "Yatırım sürecinde ben kendisiyle bir yüz yüze kez görüştüm, telefonda 3-4 kez görüşmüştüm," dedi.

EMRE BELÖZOĞLU NASIL DOLANDIRILDIĞINI ANLATTI

Erzan'ın Savunması ve Duruşma Detayları

20 Kasım'da görülen davanın ilk duruşmasının 174 sayfalık tutanağına göre, Erzan 2011 yılında bir yakınından aldığı parayı borsada kaybettiğini, daha sonra toparlandığını ve 2021'e kadar borcunun olmadığını savundu. Mahkeme başkanının sorularına yanıt veren Erzan, Fatih Terim'le para alışverişi olduğunu kabul etti ancak net bir cevap vermekten kaçındı. Erzan, "Ben dolandırıldım. Borçlu duruma düşen benim," ifadelerini kullandı.