SOMER ŞEF'İN YENİ AŞKI ASLI TURANLI İLE SAMİMİ ANLARI KAMERAYA YAKALANDI

MasterChef'in ünlü jürisi Somer Sivrioğlu'nun özel hayatı bir kez daha gündeme geldi. Kendisinden 22 yaş küçük oyuncu Aslı Turanlı ile samimi bir şekilde görüntülenen Somer Şef, kameralara yakalandıktan sonra rahatsızlığını dile getirdi.

MasterChef Türkiye'nin sevilen yüzü, geçmişte 18 yıllık evliliğini sonlandırarak genç aşkı Pınar Kızılkaya ile yeni bir sayfa açmıştı. Somer Şef, bu ilişkisini "İyi olmak lazım bu hayatta, güzel bakmak lazım mutluluğa, sevene, sevgiye saygı duymak lazım, çünkü o kadar az ki. Biz mutluyuz, seviyoruz, yaşıyoruz. Şükür..." sözleriyle kamuoyuna duyurmuştu. Ancak bu defa, 52 yaşındaki şef, 30 yaşındaki oyuncu Aslı Turanlı ile oldukça yakın bir şekilde objektiflere takıldı.

SOMER ŞEF'İN YENİ AŞKI ASLI TURANLI İLE SAMİMİ ANLARI KAMERAYA YAKALANDI

GECE YARISI GÖRÜNTÜLENDİLER

Sabahın erken saatlerinde bir eğlence mekanından çıkan ikili, ardından bir çorbacıya gitti. Burada sarmaş dolaş olan ve zaman zaman öpüşen çift, magazin muhabirlerinin kamerasına yakalandı. Özellikle Aslı Turanlı'nın gözyaşlarına hakim olamadığı ve Somer Sivrioğlu'nun onu alnından öperek teselli ettiği görüldü.

Magazin muhabirlerinin soruları karşısında ikili, "İşinizi doğru yapın ne aşkı?" diyerek tepkilerini gösterdi.