BABA VANGA'NIN 2024 KEHANETLERİNDEN İKİSİ GERÇEKLEŞTİ

"Balkanlar’ın Nostradamus’u" olarak adlandırılan ve 25 yıl önce hayatını kaybetmesine rağmen geleceğe dair öngörüleriyle adından sıkça söz ettiren Bulgar medyum Baba Vanga'nın 2024 yılına dair kehanetlerinden ikisinin gerçekleştiği iddiası, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

GELECEĞİ GÖREN KADIN: BABA VANGA

Gerçek adı Vangelia Gushterova olan ve çocukluğunda geçirdiği bir kaza sonucu görme yetisini kaybeden Baba Vanga, bu olaydan sonra geleceği öngörebilecek mistik yeteneklere sahip olduğuna inanıldı. 2024 yılına dair tahminleri, kariyeri boyunca yaptığı yüzlerce kehanet arasında yer alıyor. Bu tahminler arasında doğal afetler, 11 Eylül saldırıları, Kursk denizaltısının batması ve koronavirüs pandemisi gibi önemli olaylar bulunuyor.

2024 KEHANETLERİNİN GERÇEKLEŞME İDDİASI

The Mirror'ın haberine göre, Baba Vanga'nın 2024 yılı için yaptığı tahminlerden ikisi şimdiden gerçekleşti. Bu tahminlerden ilki, dünya genelinde ekonomik bir krizin yaşanacağı yönündeydi ve pek çok ülkenin ekonomik zorluklarla mücadele ettiği gözlemlendi. İkinci kehanet ise sağlık hizmetlerinde ciddi gelişmeler olacağına dairdi; özellikle akciğer kanseri aşısı üzerindeki çalışmaların bu yıl içinde önemli bir ivme kazandığı bildirildi.