SURVIVOR ALL STAR'DA BEKLENMEDİK ELENME

Survivor All Star yarışmasında eleme gecesi yaşandı ve Poyraz, adaya veda eden isim oldu. İşte yürekleri burkan veda ve düellonun detayları...

ELEME GECESİNİN KIRILGAN ANLARI

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star, bu hafta da eleme heyecanıyla ekranlara geldi. Eleme potasında yer alan Hakan, Sercan, Poyraz ve Özgür arasında gerçekleşen düellolar, yarışmanın seyrini değiştirdi. İlk düelloda Hakan ile Özgür karşı karşıya geldi ve Özgür, Hakan'ı mağlup ederek potadan çıktı. İkinci düello ise Sercan ile Poyraz arasında gerçekleşti ve bu kez Sercan galip geldi.

Eleme potasının son düellosunda Hakan ve Poyraz mücadele etti. Bu kritik etapta, yarışmacılar adada kalmak için kıyasıya bir mücadele verdi. Nefes kesen bu karşılaşmanın sonucunda Hakan, 5-3'lük skorla galip gelerek düelloyu kazandı ve Poyraz yarışmaya veda etti.

SURVIVOR ALL STAR'DA BEKLENMEDİK ELENME

Poyraz, yarışmadan elenmesinin ardından duygusal bir veda konuşması yaptı. "Algılayamıyorum, idrak edemiyorum şuan olup biteni" diyerek sözlerine başlayan Poyraz, son bir aydır mental olarak zor bir dönemden geçtiğini ve kendini toparlamaya çalıştığını belirtti. Survivor'ın gerçek mücadelesini ve düellonun heyecanını tatmaya ihtiyacı olduğunu ifade eden Poyraz, kendine olan güveninin tam olduğunu ve yarışmayı kazanacağına inandığını ancak beklediği gibi gitmediğini dile getirdi. Ailesi, dostları ve takım arkadaşlarından özür dileyen Poyraz, onlardan destek istediğini ve bu durumun hepsi için üzücü olduğunu söyledi.