ACUN ILICALI İLE OGEDAY ARASINDA GERGİN ANLAR!

Survivor All Star'da tansiyon yükseldi: Acun Ilıcalı ve Ogeday arasında sert tartışma yaşandı. Ogeday'ın hava almak isteği bile gerilimi düşürmedi.

Survivor All Star, her bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başarırken, son bölümde Acun Ilıcalı ile yarışmacı Ogeday arasında yaşanan tartışma gündeme bomba gibi düştü. Mavi Takım'ın büyük bir farkla mağlup olması sonrası yapılan konseyde, Acun Ilıcalı'nın Ogeday'a yönelik sert eleştirileri sosyal medyada geniş yankı buldu.

ACUN ILICALI'DAN OGEDAY'A SERT SÖZLER

Survivor'da Kırmızı Takım'ın Mavi Takım'ı 12-3 gibi net bir skorla mağlup ettiği bölümde, Acun Ilıcalı, Mavi Takım'ın performansını eleştirdi. Ilıcalı, "Bu takım misyonunu tamamladı. Poyraz gidince dağıldınız, meğerse lider Poyraz'mış" ifadelerini kullanarak takımın durumunu eleştirdi. Bu sözler sonrası Ogeday ile Acun Ilıcalı arasında gergin anlar yaşandı.

OGEDAY'DAN YANIT GECİKMEDİ

Ogeday, takımdaki düşüşün sadece bir gününe denk geldiğini ve her sporcuda düşüşlerin yaşanabileceğini ifade etti. Ancak Acun Ilıcalı, Ogeday'ın bu durumu kabullenip, takımı motive etmediğini ve bu durumun takımın dağılmasında ana sebep olduğunu belirtti. Ogeday'ın "Hava almaya çıkabilir miyim?" sorusuna Ilıcalı'nın verdiği yanıt, "Zaten yeterince hava alacaksın" diyerek, tartışmanın dozajını daha da artırdı.

Konseyde yaşanan bu tartışma, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi.