KENAN İMİRZALIOĞLU YARIŞMACIYA SARILARAK AĞLADI

ATV'nin sevilen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster' son bölümde izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacının hikayesi karşısında gözyaşlarını tutamadı.

DEPREM HİKAYESİ MİLYONLARI AĞLATTI

Programın bu bölümüne katılan Aylin Karakuş, 6 Şubat depreminde yaşadıklarını anlattığında hem stüdyodaki izleyiciler hem de ekran başındakiler gözyaşlarına boğuldu. Karakuş'un yaşadığı acı dolu anlar, Kenan İmirzalıoğlu'nu da derinden etkiledi.

ACI DOLU ANILAR VE KAYIPLAR

29 yaşındaki Aylin Karakuş, deprem sırasında ağır yaralanarak sol bacağını diz üstünden kaybetti. Ancak en büyük acısı, annesi ve abisini kaybetmek oldu. Karakuş, "O kadar baş edilmez bir şey. Durduk yere kayıplar çok zor," diyerek duygularını ifade etti ve ekledi: "Benim bacağım gitti, ben ne yapacağım şimdi? demedim hiçbir zaman. Bu yaşa kadar bacak vardı yürüyebiliyordum ama annem ve abim beni bitirdi. Hayatım onlardan sonra çok değişti."

KENAN İMİRZALIOĞLU YARIŞMACIYA SARILARAK AĞLADI

YARIŞMACIYA DESTEK OLAN İMİRZALIOĞLU'NUN GÖZYAŞLARI

Yarışmacının hikayesi karşısında duygusal anlar yaşayan Kenan İmirzalıoğlu, "Ben ağlamak istemiyorum, hep gülmek istiyorum, hep yaşamak istiyorum," diyen Karakuş'a sarılarak gözyaşlarına hakim olamadı.