YARGI VEDA' GECESİNDE PARTNERİNİ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Emmy ödüllü dizi Yargı, görkemli bir geceyle ekrana veda etti. Yargı final bölümü büyük bir veda organizasyonuyla gerçekleşti. Yargı Veda gecesinde Kaan Urgancıoğlu partneri Pınar Deniz'i öve öve bitiremedi.

YARGI VEDA GECESİNE YOĞUN İLGİ

Ay Yapım imzalı Yargı’nın finali, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen 'Yargı Veda' programıyla büyük ilgi gördü. Geceye tüm oyuncular katılırken, Pınar Deniz'in kırmızı elbisesi dikkat çekti. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı dizide onlara Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever gibi isimler eşlik ediyordu.

KAAN URGANCIOĞLU'NUN ÖVGÜ DOLU SÖZLERİ

Her bölümüyle adından söz ettiren Yargı dizisinin veda gecesinde sahneye çıkan Kaan Urgancıoğlu, dizide Ceylin'i canlandıran partneri Pınar Deniz'i öve öve bitiremedi. Başarılı oyuncu, “Pınar hep doğaçlama yapıyor, onun gibi yapayım dedim, en kötü batırırım, orada da pası Pınar'a atarım, genelde de bu 3 yıl öyle yaptım... Şimdi güzel, iyi kalpli, yaratıcı, merhametli, hayvan dostu, kötü gün dostu, yetenekli, bu kısmı da önemli... Çocukluğundan bu güne kadar kendi yolunu kendi aydınlatmayı başarmış Pınar Deniz” dedi.

YARGI VEDA' GECESİNDE PARTNERİNİ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Kaan Urgancıoğlu'nun bu övgü dolu konuşması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kullanıcılar, “Partnercilik be”, “En iyi ikili”, “Helal olsun Kaan’a”, “Adam resmen tepeye çıkardı ve orada bıraktı”, “Şahane dostluk” gibi yorumlarla ikilinin arasındaki güçlü bağa ve samimiyete övgüler yağdırdı.