DENİZ AKKAYA’NIN KIZI KORUMA ALTINA ALINDI

Eski manken Deniz Akkaya’nın kızı koruma altına alındı. Akkaya konuyla ilgili "Kendi rızamla ben gönderdim Çocuk Esirgeme’ye. Burnu sürtsün diye.” dedi.

Eski manken Denizli Akkaya’nın kızının Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koruma altına alındığı öğrenildi. Koruma altına alınan 16 yaşındaki kız çocuğunun psikolojik desteğin verilmeye başlandığı bilgisi edinildi. 

NE OLMUŞTU?

Eski manken Akkaya kızı ile kavgasını sosyal medya hesabından paylaşarak “"1997 senesinde başlayan kariyerin ve çok mutlu bir hayatın akabinde son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kaldım ve hayatım resmen kabusa döndü. Bir ruh hastası ile verdiğim velayet savaşı bir ömür sürdü" demişti. Ayrıca Akkaya, kendisinin 1 buçuk saat balkonda kilitli kaldığını söylemişti. Eski manken kendisini balkona kilitleyenin de kızı olduğunu açıklamıştı. 

Akkaya kızının Bakanlık tarafından koruma altına alınmasıyla ilgili, kızını kendisinin gönderdiğini ve ders alması için gönderdiğini söyledi. Akkaya paylaşımında “Kendi rızamla ben gönderdim Çocuk Esirgeme’ye. Burnu sürtsün diye.” dedi.

Konu sosyal medyayı ikiye bölerken, tartışma konusu haline geldi.