SURVIVOR ALL STAR'DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU, ELENEN YARIŞMACI...

Survivor All Star'da yarı final heyecanı yaşandı. Yarışmaya hangi yarışmacı veda etti? Kıyasıya mücadelenin olduğu Survivor'da büyük finalin finalistleri belli oldu. All Star'da bir ilk de yaşandı. İşte merak edilen detaylar...

İstanbul'da Canlı Yarı Final

Survivor'da yarı final heyecanı İstanbul'da canlı olarak yaşandı. Survivor All Star'da Yunus Emre'nin elenmesinin ardından kalan son beş yarışmacı İstanbul'a geldi. Finale adını ilk yazdıran isim Batuhan olurken, ikinci final biletini Nefise aldı.

Survivor'da Bir İlk!

Seda, Ogeday ve Atakan da son iki finalist olmak için canlı yayında parkurda mücadele etti. Survivor'da bir ilk yaşandı ve yarışmacılar canlı olarak ailelerinin gözü önünde yarıştılar. Bu heyecan dolu anlar izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Üçüncü Finalist Ogeday!

Ogeday, Seda ile mücadelesinde oyunu kazanarak puanını 8'e yükseltti ve Batuhan ile Nefise'nin ardından adını finale yazdırdı. Kısa bir konuşma yapan Ogeday, "İnanılmaz mutluyum. En az oyunu oynayarak finale yükseldim. Yarın ki oyuna da yorgunluk açısından büyük etkisi olacak. Allah yüzüme güldü şans benimleydi. Seda abla ile 2 oyunda atamadım kesin atacak dedim ama ben aldım. Gerçekten şans yüzüme güldü. Çok iyi yarışmacılar arkadaşlar. Bugün şans bana güldü. İkisine de başarılar diliyorum. Bugün benim için bitti. Yarın da kolay bir rakip olmayacağım," dedi.

Veda Eden İsim Atakan Oldu!

Atakan, Seda ile mücadelesinde sadece 1 sayı alabildi ve 8-1 yenilerek hayallerine veda etti. Böylelikle Ogeday'dan sonra Seda 4. finalist oldu.

Finale Adını Yazdıran Seda Oldu!

Finale adını yazdıran Seda, "Çok güzel bir hayaldi benim için gerçek oldu. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki atış seçmek büyük bir avantaj. Ben bu şampiyonu bugün yenebildiysem büyük bir dezavantajı atış seçememesi oldu. O yüzden Atakan'ı kutluyorum. Atış seçseydi hiçbir şey kolay olmayacaktı. O efsane bir yarışmacı. Efsane bir şampiyon ve arkadaş," dedi.