ÇİÇEK DİLLİGİL VE BORA ÖZTOPRAK'IN OĞULLARI CİNSİYET GEÇİŞ SÜRECİNDE

Çiçek Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın oğlu Ardahan Öztoprak, cinsiyet değiştirme kararı aldı. Ailesinin desteğiyle süreci devam eden Ayda Öztoprak, son haliyle dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın oğlu Ardahan Öztoprak, geçtiğimiz haftalarda aldığı cinsiyet değiştirme kararı ile gündeme geldi. Amerika'da yaşayan Ardahan Öztoprak, cinsiyet geçiş sürecine başladığını duyurdu.

Aileden Tam Destek

Çiçek Dilligil, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “26 yaşında artık bir birey. Çocuğumuzun yanındayız; aile olarak onun yanındayız. Adı artık Ayda. Uzun bir süreç içerisinde, bu sabah uyandım hadi diye bir süreç değil... Heves ve marjinal bir durum da değil. Amerika'da yaşıyor. Önemli kliniklerden de destek alıyor,” dedi. Dilligil'in bu açıklaması, aile içindeki dayanışmayı ve destekleyici yaklaşımı ortaya koydu.

Sosyal Medyada Aktif

Adını Ayda olarak değiştiren çiftin çocukları, sosyal medyada da aktif bir şekilde paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Ailesinin desteğiyle yoluna devam eden Ayda, son hallerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Sosyal Medyada Destek Mesajları

Ayda'nın paylaştığı fotoğraflara, “Çok güzelsin”, “Mutlu ol”, “Çok iyi bir ailen var, şanslısın” gibi birçok olumlu yorum geldi. Takipçileri ve sevenleri, Ayda’nın mutlu ve sağlıklı bir süreç geçirmesi için destek mesajları ile moral vermeye devam ediyor.