ARDA GÜLER'İN ÖNÜMÜZDEKİ SEZONKİ ADRESİNİ DUYURDULAR

EURO 2024'e fırtına gibi başlayan Arda Güler, tüm dünyada manşetleri süslerken İspanyol basınından ilginç bir iddia ortaya atıldı. Gürcistan ağlarına olağanüstü bir gol atarak kendinden söz ettiren Arda Güler'in önümüzdeki sezon için ayrılık ihtimali olduğu ifade edildi.

Real Madrid'de müthiş bir sezon geçirdikten sonra EURO 2024'e de harika başlayan Arda Güler için İspanyol basınından şaşırtan bir haber geldi. Genç yetenek, Real Madrid'deki performansıyla göz doldururken, Gürcistan maçında attığı golle de adından söz ettirdi.

KİRALIK GÖNDERİLEBİLİR

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Real Madrid, Arda Güler hakkında kiralık gönderme planı yapıyor. Önümüzdeki sezon için hazırlıkların tamamlandığı belirtilirken, Real Madrid taraftarları bu haberin ardından Arda Güler'in takımda tutulması gerektiğini savundu. Bir taraftar, "Arda'nın burada kalması takım için çok önemli" dedi.

"REAL MADRID YEŞİL IŞIK YAKTI"

İspanyol basınında çıkan haberlere göre, Real Madrid, geçtiğimiz haftalarda Real Sociedad'ın kiralık teklifine yeşil ışık yaktı. Gelişimini sürdürebilmek için ilk 11 garantisi de alan Real Madrid'in, EURO 2024'ün bitişini beklediği aktarıldı. Bir kulüp yetkilisi, "Arda'nın daha fazla oynayabileceği bir yerde olması onun için iyi olabilir" diye konuştu.

ARDA KALMAK İSTERSE...

Real Madrid'in gönlü kiralamaktan yana olsa da, Arda Güler'in kalmayı düşünmesi halinde Sociedad'ın teklifinin reddedileceği de haberin detaylarında yer aldı. Genç yıldızın geleceği hakkında kararı EURO 2024 sonrasında vereceği belirtildi.