MÜŞTERİ TAKSİYLE KAÇTI, ŞOFÖR ARKASINDAN BAKAKALDI

Antalya’da, seyir halindeyken önüne kestikleri taksideki yolcuyu almak isteyen kimliği belirsiz kişilerden müşterisini korumak isteyen taksi şoförü büyük bir şok yaşadı. Araçtaki müşteri, taksiyle birlikte sürücüyü olay yerinde bırakarak hızla uzaklaşırken araçta maddi hasar meydana geldi. Husumet bulunan müşteri, daha sonra taksiyle polis merkezine gitti ve şoför aracını polis merkezinden aldı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Yüzüncü Yıl Caddesi üzerinde meydana geldi. Taksi durağından aldığı müşterisi ile seyir halinde olan taksi şoförü Erman, arkasındaki bir aracın kendisini takip ettiğini fark etti. Beyaz renkli bir araç, ticari taksinin önünü keserek durdurdu. Araçtan inen ikisi kadın 4 kişi, taksideki yolcuyu indirmek istedi.

MÜŞTERİ TAKSİ İLE KAÇTI, ŞOFÖR HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Müşterisine zarar verileceği düşüncesiyle araçtan inen taksi şoförü olaya müdahale etmeye çalıştı. Ancak kapıları kilitli olan araç içerisindeki şahsı indiremeyen kişiler, bu kez ticari taksiye zarar vermeye başladı. Şahısları engellemeye çalışan taksi şoförü hayatının şokunu yaşadı. Araç içindeki yolcu, çalışır durumdaki taksinin sürücü koltuğuna geçerek olay yerinden hızla uzaklaştı.

ARACIN ARKASINDAN BAKAKALDI

Aracın hareket ettiğini gören taksi şoförü, kapıyı açmaya çalıştı ancak başarılı olamayınca hızla uzaklaşan aracının arkasından bakakaldı. Bu sırada beyaz araçtaki kimliği belirsiz kişiler de geldikleri araca binerek taksinin peşine düştü. Şahıslar ile taksi içerisindeki müşteri arasında husumet olduğu ve davalık oldukları öğrenilirken, panikle taksiyle olay yerinden kaçan müşteri en yakın polis merkezine gitti. Ticari taksi şoförü, polis tarafından bilgilendirilmesinin ardından aracını polis merkezinden teslim aldı.