MELEK MOSSO İMAJINI DEĞİŞTİRDİ

Geçtiğimiz yıl Serkan Sağdıç ile evlenen Melek Mosso, sahne tarzları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Şarkıcı, bu kez yeni imajıyla dikkat çekti. Saçlarını kızıla boyayan Mosso, sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

MELEK MOSSO'DAN RADİKAL DEĞİŞİKLİK

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, iki yıl boyunca birlikte olduğu basketbolcu, oyuncu ve model Serkan Sağdıç ile geçtiğimiz yıl hayatını birleştirmişti. Özel hayatıyla olduğu kadar sahne performansları ve sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen Mosso, bu kez radikal bir imaj değişikliği yaptı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Mosso, son paylaşımında saçlarını kızıla boyamış haliyle görüldü. Bu yeni imajı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kızıl saçlarıyla yaptığı paylaşımlar, kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Hayranları, Melek Mosso'nun yeni görünümünü oldukça beğendiklerini ifade ettiler.

"YENİ İMAJINI ÇOK BEĞENDİM"

Şarkıcının yeni imajı hakkında sosyal medyada pek çok olumlu yorum yapıldı. Hayranları, "Çok yakışmış", "Bu renk seni açmış", "Yeni imajını beğendim" gibi yorumlarla Mosso'nun değişikliğini destekledi. Mosso'nun yeni saç rengi, takipçileri tarafından tam not aldı.