CRISTIANO RONALDO'NUN ANNESİNDEN RÖPORTAJ ADAM' PAYLAŞIMI

Gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan birisi olan Cristiano Ronaldo'nun Türkiye-Portekiz maçında çekilen bir fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada Röportaj Adam olarak tanınan fenomen Mahsun Karaca'nın bulunduğu o kare binlerce kez beğenilip paylaşıldı. Fotoğrafa Ronaldo'nun annesi Dolores Aveiro ise hiç beklenmedik bir yanıt verdi. Aveiro, Karaca'yı Ronaldo'nun ölen babasına benzetti. Karaca'dan ise yanıt gecikmedi.

GÜNDEM OLAN O KARE

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda F Grubu ikinci maçında Türkiye ile Portekiz, BVB Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlılar maçtan 3-0'lık bir skorla mağlup ayrıldı. Geceye damgasını vuran olay ise sosyal medya fenomeni Röportaj Adam'ın Ronaldo ile aynı karede olmasıydı. Mahsun Karaca'nın o fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturdu ve binlerce kez beğenilip paylaşıldı.

RONALDO'NUN ANNESİNDEN O FOTOĞRAFA YANIT

Cristiano Ronaldo'nun annesi Dolores Aveiro, TikTok hesabından Ronaldo'nun babasına benzetilen Mahsun Karaca'nın fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşım sosyal medya kullanıcıları arasında büyük ilgi gördü ve hızla yayıldı. Aveiro'nun, Karaca'yı Ronaldo'nun merhum babasına benzetmesi dikkat çekti.

KARACA'DAN YANIT

Mahsun Karaca, olayla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Ben bu saatten sonra kimsenin çocuğuyla uğraşamam."