RASİM OZAN KÜTAHYALI'DAN GÖRDÜĞÜ ŞİDDETİ ANLATTI

Nagehan Alçı, evliliği boyunca Rasim Ozan Kütahyalı tarafından ağır psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddete maruz kaldığını itiraf etmişti. Nevşin Mengü'ye konuk olan Nagehan Alçı yaşadıklarını ve gördüğü şiddeti açık açık anlattı. Yalı konusuna da değinen Alçı'nın anlattıkları karşısında Nevşin Mengü şaştı kaldı.

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanmasının yankıları sürüyor. Nagehan Alçı’nın boşanma kararından sonra da Rasim Ozan Kütahyalı’nın ağır şiddetinden kurtulamadığı gündeme gelmişti. Kütahyalı’nın eski eşine attığı mesajlardan örnekler dava dilekçesine sunulmuş ve sosyal medyada da paylaşılmıştı.

YAŞADIKLARINI GÖZYAŞLARIYLA ANLATTI

Alçı, Nevşin Mengü'nün programına konuk olarak yaşadıklarını anlattı. Gazeteci Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın öfke problemleri yaşadığını söyleyerek "Sen beceriksizsin, aptalsın, geri zekalısın yani korkunç hakaretler mesajlar yani, çocuklar olunca zaman zaman fiziksel şiddet" dedi. O anlarda Nevşin Mengü şaşırarak "Vurdu mu hiç sana?" diye sordu. Alçı ise "Çok para kazandı, yalı filan bunlar Rasim'in çizmek istediği imajdı. Benim kazandığım parayı ilk günden elimden alıyordu" şeklinde cevap verdi.

"ELİMDE BIÇAKLA BEKLEDİM"

Alçı, programda gözyaşları içinde "Ben kaç gece Rasim'in öfkesi dinmiyor elimde bıçakla salonda bana bir şey yapmasın diye beklediğimi biliyorum. O bağırıyor, kapıları çarpıyor çocuklar uyanmasın diye aşağıdan sakinleştirmeye çalışıyorum. Korkudan uyuyamadığımı biliyorum" dedi.

RASİM OZAN KÜTAHYALI'DAN GÖRDÜĞÜ ŞİDDETİ ANLATTI

HUKUK TANIMAZ İFADELERİ

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı için "Rasim hukuk tanımaz. Nafaka ödemiyor. Hacize koyuyorsun, Rasim haciz falan da takmıyor. Herkese borçlu, herkesle davalık. Her şeyi aldı" ifadelerini kullandı. Alçı, "Öfkesi büyüdü, şunu hatırlıyorum. Boğazıma yapıştı, tavana bakıyorum, nefes alamıyorum. Diyorum ki bu öfke kontrol edilmezse herhalde 5-10 saniyem var ama yeğenimin doğduğu ve çocuklarım 4 yaşındayken ölemem" dedi.