ÜNLÜ MİSTİK BABA VANGA'NIN KEHANETİ TEDİRGİN ETTİ

Tüm insanlığın sonu için oldukça uzun bir zaman dilimi olabilir ancak Balkanların Nostradamus'u Baba Vanga'nın kehanetine göre her şeyin başlangıcı olarak kabul edilen çöküş yakın bir tarihte. Dünyaca ünlü kahin Baba Vanga'nın kehanetine göre, çöküşün 2025'te başlayacağı iddia ediliyor.

BABA VANGA'NIN KEHANETLERİ YİNE GÜNDEMDE

Çeyrek asırdan fazla bir süre önce vefat eden merhum Bulgar medyum Baba Vanga, gerçek hayatta kendini göstermeye devam eden kehanetleriyle hala heyecan yaratıyor. Çocukken görme yetisini kaybetmesine rağmen yakın gelecekteki olayları öngörmesi nedeniyle dünya genelinde bir üne sahip olan Vanga, 11 Eylül olayları da dahil olmak üzere pek çok olayı tahmin etti.

2025'TE ÇÖKÜŞ BAŞLAYACAK MI?

"Balkanların Nostradamus'u" olarak da bilinen Baba Vanga, 1996 yılında vefat etmeden önce dünyanın 5079 yılında sona ereceğini tahmin etmişti. Ancak, bu çok uzak bir ihtimal gibi görünse de, kehanetlerine göre çöküş 2025'te başlayacak. Vanga'ya göre, 2025 yılında Avrupa'da kıtanın nüfusunda "büyük bir azalmaya" yol açacak büyük bir çatışma yaşanacak.

GÖZLER 2025'E ÇEVRİLDİ

Baba Vanga'nın kehanetleri, tarihler ve öngörüler vermesi nedeniyle dikkat çekiyor. Ünlü kahin, Avrupa'nın yakın gelecekte büyük bir krizle karşı karşıya kalacağını öngörmüş ve bu durumun kıtanın nüfusunu ciddi şekilde etkileyeceğini belirtmişti. Bu kehanet, insanların endişelerini artırarak gözleri 2025 yılına çevirdi.