GALADA GÖZLER ONU ARADI... 'KONSERİ VAR' DENDİ AMA GERÇEK BAŞKA ÇIKTI! 

Netflix'in sevilen dizisi Zeytin Ağacı, ikinci sezon galasını görkemli bir şekilde kutladı. Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı dizinin galasına ilgi büyükken, gözler Murat Boz'u aradı. Ancak ünlü şarkıcı galada yoktu. Peki, Murat Boz'un yokluğunun gerçek nedeni ne?

Murat Boz’un Zeytin Ağacı’nın ikinci sezon tanıtım çalışmalarında yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Galada Boz'un yokluğunu açıklayan Tuba Büyüküstün, “Murat’ın şu anda konseri var, Serkan’ın (Altunorak) da Amerika’da olması gerekiyordu” şeklinde konuşmuştu. Ancak bu açıklama gerçeği yansıtmıyordu.

GERÇEK BAŞKA ÇIKTI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, galada verilen bilginin doğru olmadığı ortaya çıktı. Murat Boz’un o akşam konserinin olmadığı ve ilerleyen saatlerde Çeşme'de ünlü bir mekana gittiği öğrenildi.

SAHNELERİ YAYINLANMADI

Kulislerden sızan bilgilere göre, ünlü popçu 2. sezonda sahnelerinin az olmasına rağmen rolüne devam etti. Ancak çektiği bazı sahnelerin atıldığını öğrenince büyük bir hayal kırıklığı yaşadı ve bu durum promosyon çalışmalarına katılmamasına neden oldu. Bu yüzden de galaya katılmadı.