TARKAN "BUGÜNLERDE DUYGUSALIM..."

"Kuantum 51" albümüyle gündemde olan Tarkan, kızı Liya ve eşi Pınar Dilek ile çekilmiş fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Ünlü şarkıcı, kızı Liya'nın doğum gününü kutladığı bu paylaşımda oldukça duygusal anlar yaşadı.

2016 yılında Pınar Dilek ile evlenen ve 2018'de baba olan Tarkan, kızı Liya'yı gözlerden uzak büyütüyor. Ancak Liya'nın 6'ncı yaş gününü kutlamak için sosyal medyada yaptığı paylaşım, büyük ilgi gördü. Tarkan, "Canım ve canımdan öte canım. 2 gün önce Liya'cığım 6 yaşını doldurdu. Yakında okula başlayacak. Kızımın o tatlı çocuk zamanlarının geçmesini, bu kadar çabuk büyümesini istemiyorum ama maalesef yıllar hızla gelip geçiyor. Bugünlerde duygusalım anlayacağınız" sözleriyle duygularını dile getirdi.

O ANLAR BİR DAHA GERİ GELMEYECEK

Tarkan, paylaşımında ebeveynlere de seslenerek şu sözlere yer verdi: "Sevgili Ebeveynler, çocuklarınızla bolca zaman geçirin. Onlarla geçirdiğiniz her anın değerini bilin çünkü o anlar bir daha geri gelmeyecek. Kaçırmayın onların bu en güzel zamanlarını. Ve onlara bolca sarılın, sık sık sevdiğinizi söyleyin. Çocuğunuzla çocuk olmayı, oyunlar oynamayı, şımarmayı, eğlenmeyi, gülmeyi de ihmal etmeyin." Ünlü şarkıcının bu samimi ve duygusal mesajı, takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

TARKAN'DAN DUYGUSAL MESAJ

Tarkan, kızının hızla büyümesini ve bu süreçte yaşadığı duygusal anları paylaşarak takipçilerine de duygusal anlar yaşattı. Kızının çocukluk döneminin hızla geçtiğini belirten Tarkan, ebeveynlere çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmeleri gerektiği mesajını verdi.