BÜLENT ERSOY PROGRAMDAN AYRILDI! SEBEBİNİ BÖYLE AÇIKLADI

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, "Dünyalar Güzellerim Tatil'de" programından ayrıldığını duyurdu. Diva, ayrılığının sebebi olarak makyörü Tolgahan Karataş'ın uygunsuz davranışlarını gösterdi. Karataş ise bu iddialara sert tepki verdi ve hukuki yollara başvuracağını belirtti.

"Dünyalar Güzellerim Tatil'de" programı, 4 Temmuz Perşembe akşamı büyük bir heyecanla başlamıştı. Programda ünlü isimler, kapanmak üzere olan bir oteli yeniden hayata döndürmek için çaba gösteriyordu. Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever, oteli müşterilerle doldurmak ve verilen görevleri başarıyla tamamlamak için rekabete giriyorlardı. Ancak Bülent Ersoy, ani bir kararla programdan ayrıldığını sosyal medyadan duyurdu.

MAKYÖRÜ İLE YAŞANAN SORUN

Bülent Ersoy, açıklamasında makyörü Tolgahan Karataş'ın bazı erkeklerle uygunsuz davranış biçimleri içerisinde olduğunu öne sürdü. Ersoy, "Daha fazla bu avam ortamda kalamayacağımı söyleyip 11. bölümde kendi finalimi verdim ve programdan ayrıldım, şimdi de eve dönüyorum" ifadelerini kullandı.

TOLGAHAN KARATAŞ'IN TEPKİSİ

Bu iddiaların ardından Tolgahan Karataş sessizliğini bozdu ve Ersoy'un kendisine iftira attığını belirtti. Karataş, "Mesai saatleri dışındaki hayatımın bana ait olduğu vurgusu ile diğer bütün iddiaları kesinlikle reddediyor ve hukuki haklarımı savunacağımı kamuoyuna duyurmak istiyorum. Bahsi geçen kişinin yapımdan ayrılma isteği için bu durumu bahane edip şahsıma yönelik iftira atmayı seçmiş olması son derece üzücüdür. Bu tür suçlamalar kabul edilemez ve hukuki olarak karşılıksız kalmayacaktır" dedi.